Wij zijn Delta A

In onze klas zitten momenteel 10 leerlingen. Ons klassenteam bestaat uit Juf Anita (maandag t/m vrijdag), Juf Eliza (maandag, dinsdag, vrijdag), Juf Chantal (woensdag t/m vrijdag) en Juf Janet (donderdag). Juf Ellen is onze zorg assistent en zij werkt op maandag en dinsdag.  

In Delta A werken we met drie verschillende niveaugroepen, dit doen we om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de verschillende onderwijsbehoefte van de leerlingen.
We werken thematisch en passen onze lessen daarop met concreet materiaal aan.
We hebben dit schooljaar al gewerkt rondom de volgende boeken (thema’s);
Kleurenmonster gaan naar school, Boer Boris en Boer Boris en een paard voor Sinterklaas. Momenteel werken we rondom het prentenboek Lieve Kleine Ezel (het kerstverhaal verteld vanuit het perspectief van de ezel).  

In ons lokaal hebben we diverse hoeken ingericht, die mooi aansluiten bij de thema’s.  Zo hebben we een bouwhoek, een huishoek, een sensomotorische tafel en een leeshoek.   

In de klas maken wij veel gebruik van pictogrammen door de dag heen, met daarbij ook de woorden zodat alle kinderen kunnen zien of lezen wat er die dag gaat gebeuren en wat ze kunnen verwachten. Iedere dag heeft een vaste structuur om onze leerlingen houvast te geven.  

 Bij onze klas horen ook Joop en Miep. Joop en Miep zijn handpoppen die tijdens verschillende lessen aan bod komen. Zij leren ons o.a. nieuwe picto’s en woorden.  

We zien uit naar wat we dit schooljaar met elkaar gaan beleven!