Activiteitencommissie

Activiteiten Commissie Deltaschool

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit een enthousiaste groep ouders die het team ondersteunt bij het organiseren van de diverse activiteiten op school.

Taken/Doel van de activiteitencommissie

o    Bevorderen dat de ouders betrokken zijn bij de school

o    Ondersteunende werkzaamheden voor het team verrichten, zoals hulp bij paasviering, sinterklaasviering, kerstviering etc.

o    Aanspreekpunt voor andere ouders

Bijdrage

Om alle activiteiten te bekostigen, wordt er aan alle ouders een bijdrage gevraagd. Deze bijdrage is vrijwillig, echter niet vrijblijvend… Zonder financiële middelen kan de AC haar activiteiten niet uitvoeren. De bijdrage wordt onder andere besteed aan de paasviering, kerstviering, sinterklaasviering (ieder kind ontvangt een cadeautje) en disco.

De bijdrage voor het schooljaar 2017-2018 bedraagt 25 euro per kind. Voor de betaling hiervan ontvangt u een brief.

Leergeld

Ouders met een laag inkomen kunnen voor het betalen van de ouderbijdrage een beroep doen op Stichting Leergeld. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.leergeld.nl

Leden van de activiteitencommissie:

Namens het onderwijzend personeel:

Janet Mijnsbergen        j.mijnsbergen@dedeltaschool.nl

Namens de ouders: