VSO

Over onze groep

Wij, de leerlingen van VSO 1a en VSO 1b,  zijn dit jaar ingedeeld op uitstroom. Daarom zitten wij samen met leerlingen van De Sprienke in 6 verschillende groepen. Natuurlijk blijven we wel leerlingen van de Deltaschool VSO. We hebben dit jaar een heleboel nieuwe leerkrachten gekregen en leren ook een heleboel andere leerlingen kennen.

Wie zijn dan de leerlingen van VSO Deltaschool? Nou dat zijn wij:

Daphne, Sydney, Malissa, Mert, Daniël, Kimberley, Davie, Stijn, Job, Valentino, Robert, Arta, Mirte, Eva, Tom, Indy, Daniëlle, Arja, Anthony, Karlijn, Ashley, Jennifer, Mohammed.

Wij krijgen les van de volgende leerkrachten en assistenten (dit zijn de vso leerkrachten/assistenten, niet per groep vermeld):

Anneke, Annelies, Kim, Sandrina, Dita, Jolanthe, Marc, Johan, Marian, Marian, Petri, Ankie, Conny, Gerando, Jaap, Rinske, Anke, Jessica, Nelleke, Stephanie, Nelly, Petra, Huib, Martha, Niesje en Petra

Groetjes van ons allemaal!!!!

Dit iseensamenvoeging van VSO-1A en VSO-1B

Groetjes, groep VSO